Kaj nudim

PREDSTAVITVENI VIDEOSPOTI PRODUKTOV ALI STORITEV za podjetja ali ustvarjalce , ki se ne zanašajo zgolj na pavšalne predstavitve svojih izdelkov ali storitev, temveč želijo “živo” predstavitev v gibanju, ki s posebnimi vizualnimi in grafičnimi prijemi stranki prikaže bistvene značilnosti produkta in s tem poveča splošno razumevanje o uporabnosti in s tem vpliva na učinkovitejšo reklamo in prijaznost do strank, ki bodo lahko vaše izdelke ali storitve izbrali kot edine njim pisane na kožo.

VIDEOSPOTI ZA GLASBENE SKUPINE ali umetniške ustvarjalce, za boljšo prepoznavnost vašega dela in reklamiranje tudi v mediju, ki uživalcem vaših del ponudi tudi avdio-vizualno izkušnjo in s tem vaše umetniško delo postavi na višjo raven, tudi z našim prispevkom, ki je prav tako lahko unikatno dovršen in umetniško devianten, vedno pa se želimo karseda približati naravi produkta, ki ga opisujemo.

IZDELAVA REKLAMNIH SPOTOV, ki so pisani na kožo manjšim podjetjem ali samostojnim podjetnikom, ki za zagon svoje dejavnosti potrebujejo ugodno rešitev za učinkovito reklamiranje v različnih elektronskih medijih, od televizije do interneta, od  dovršenih televizijskih reklamnih spotov do internetne animacije v obliki bannerjev ali flash kompozicij.

IZDELAVA ANIMIRANIH VMESNIKOV za uvodne špice oddaj, internetnih strani, interaktivnih menujev za Blu-ray ali DVD ploščke. Izdelava grafičnih podlag za oddaje, animacij za videospote in različnih animiranih elementov za potrebe splošne video produkcije.

OBDELAVA IN IZDELAVA SLIKOVNEGA MATERIALA za potrebe tiskanih ali elektronskih medijev, v obliki izdelanih mirujočih slik in grafike, za časopisne reklame, internetno oglaševanje ali reklamne panoje.

Ime in priimek (obvezno)

Email (obvezno)

Zadeva

Sporočilo

Sem Aleks Polajnar in se že vrsto let ukvarjam z obdelavo in izdelavo videospotov za različne potrebe. Večinoma gre za predstavitvene spote za podjetja ali druge ustvarjalne skupine ter snemanje poročnih in drugih prireditev za individualne naročnike.

Pri svojem delu uporabljamo profesionalno kamero Sony HXR-NX5U, ki nam zaradi svoje ekonomičnosti omogoča cenovno ugodnejše izdelke, obenem pa zagotavlja vrhunsko kvaliteto slike in zvoka, ki je implementirana z nelinearnimi montažnimi procesi za zagotavljanje odličnih končnih izdelkov. Za podporo pri snemanju imamo na voljo stojala, boom pole, dolly ter green screen platno ter različno LED osvetljavo, s katerimi je omogočena učinkovita obdelava zbranih posnetkov z vizualnimi učinki, hkrati pa pogoj za vrhunski izgled končnih izdelkov.

Produkt, ki ga ustvarim je od začetka ustvarjanja posnet in obdelan v visoki ločljivosti 1920×1080 pik, ponavadi s tehniko 25 progresivnih sličic na sekundo, kar daje izgled filmske kamere in montaže in s tem posnetemu videu pristnost in kvaliteten izgled, kar je skladno s standardi, ki so zahtevani za predvajanje na televizijskih kanalih.